Tervetuloa KATAJAn uusille kotisivuille!

KATAJA (kauppatieteiden valtakunnallinen jatkokoulutusohjelma) toimii valtakunnallisesti jatko-koulutuksen tehostajana. Kauppatieteellisen alan jatkokoulutusta annetaan 12 koulutusyksikössä Suomessa. Jatkokoulutuksen valtakunnallinen organisointi on todettu tärkeäksi koulutusyksiköiden pienuuden, hajanaisen sijainnin ja aineiden suuren lukumäärän sekä yhteistyön tarjoamien säästömahdollisuuksien vuoksi. Siksi KATAJA järjestää merkittävän osan jatko-opiskelijoiden koulutustapahtumista.

KATAJAn opetusohjelma koostuu yleis-, erityis- ja tutkimusvalmiuskursseista, ainekohtaisista tutoriaaleista sekä yhteisrahoitteisista kansainvälisistä kursseista. Yleiskursseilla käsitellään keskeisten tiedealojen teoriaperustaa. Erityiskurssit ovat eri tiedealojen ajankohtaisten tutkimusteemojen uusimpaan tutkimukseen pohjautuvia koulutustapahtumia. Tutkimusvalmiuskurssit taas koostuvat metodologia- ja metodikursseista sekä tieteenfilosofiakursseista.

Nämä kotisivut ovat pääsääntöisesti englanninkieliset. Enemmän tietoa KATAJAn kursseista ja muista tapahtumista löydät englanninkielisiltä sivuilta.

Voit myös liittyä KATAJAn sähköpostilistaan lähettämällä KATAJAn koordinaattorille (pekka.saarikorpi(at)hanken.fi) pyynnön liittymisestä sekä sähköpostiosoitteesi. Muista ottaa heti yhteyttä KATAJAn koordinaattorin jos sähköpostiosoitteesi vaihtuu tai jos tahdot erota sähköpostilistasta.